Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

lördag 11 april 2015

Härligt - Påsk och Vååår :)

Visst är det härligt med våren :)
Värmen börjar komma litegrann iaf, steg för steg :)
Vårblommorna börjar titta upp på uteplatsen - och även på andra ställen :)
Parkerna börjar blomstra - och det börjar pirra i kroppen :o)
"Tur" att jag har liite personliga problem, som bromsar mig något, så att jag håller mig på jorden :O
En jättego väninna ringde på hos mig idag - ingen hemma, så då lämnade hon 2 jätteenorma krukor med påskliljor som jag skulle plantera i mina rabatter så jättefina :o)
En annan väninna fick också påhälsning (och hon var hemma) - Det var hon som skvallrade att även JAG hade påskblommor hemma på min uteplats :o) 
Tack kära väninna - Du är så givmild och generös - både med blommor och med övrig hjälp som du lika generöst bjuder på :)
Och - ska sanningen fram, var det JAG som planterade dessa vackra påskliljor både hos mig och hos väninnan som bor snett mittemot mig :) Så nu har vi fina blommor att beundra båda två - Tack du goa givmilda väninna, som gav oss dom :o)

Hm . . . och tidigare idag fick jag ett oväntat besök av en manlig vän (som även hjälpte mig att flytta hit) - När jag satt (endast klädd i morgonrocken, tror det var mellan 13 o 13.30 ungefär - och där sitter jag om man säger så - inte så där värst  representativt klädd, hm o skäms hi hi :/ Men en kvinna i morgonrock hade han nog säkert sett tidigare, tror jag iaf (tur att jag iaf hade DEN på mig :O 
"Nackdelen" eller inte egentligen - att bo på markplan, så att folk bara kan banka på fönstren när dom vill hälsa på :O) Han ville mäta fönstren osv - för att se'n fixa till mina persienner - och den hjälpen tar jag ju tacksamt emot - och så kommer han nog även att fixa taklamporna så att dom lyser och funkar :) Jä..ar att jag ska va' så oteknisk :O

Marknad med massor av knallar har vi också här i Viken - DÅ är det vår - så är det :) Massor av folk, som pratar, ler och som inte stressar på - mår vi nog alla bättra av - tror ni inte :o)
Och - alltid träffar vi på bekanta och trevliga glada "kändisar" som ger oss en "energikick" pga sitt glada humör - som ju bara är så smittsamt :o)

Fortsätt att njuta av vårens ankomst (som iaf är här) men jag vet att den tyvärr inte kommit lika långt hos alla i Sveriges långa land - och går vi se'n över gränsen uppe i norr - så verkar det visst t o m vara orkan med snö och regnblandat som viner runt och lever rövare :O Uschamej - vill jag absolut inte ha nå mer - Men vi har ju inte haft sista april än - och DÅ kan vädergudarna spela oss alla spratt som dom bara kan komma på ju :O/ 

Kram med vårkänslor när vi nu går mot ljusare o ljusare tider med ljusare kvällar - wooowwww :o)
:D

2 kommentarer:

  1. Låter härligt att någon kan ha vårkänslor :D Här får vi nog vänta en månad till i alla fall innan snön är borta och något kan börja kika fram i rabatter och gräsmattor...
    Kul med väninnor i närheten för att kunna byta tjänster och hjälpa varandra med det man kan!!! :D Låter skönt det :) Och karln hade säkert sett en kvinna i morgonrock även tidigare - och om inte - så var det nog hög tid att se det *LER* Gäster som dyker upp oväntat får vara beredda på det mesta *hihi* Marknader är härliga just för att det finns så mycket folk som är glada och man smittas ju själv av det!! Helt klart! Och vad kan vara skönare än att vandra runt bland folk som är glada :D Hoppas du får många fina vårväder dagar innan den riktiga sommaren kommer! Sköt om dig & ha det bäst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack min vän för fina ord :)
      Ja visst är det trevligt med gäster - både planerade och oväntade, men i morgonrock :O
      Tror att han överlevde "chocken" iaf ha ha :)
      Jo, imorgon (måndag) och på tisdag ska jag passa väninnans katt (ge din mat o vatten och pussa på den litegranna) så hon tyckte väl att jag var värd dessa vackra påskliljor :o)
      Marknader är mysiga - alla är glada och stressar inte som annars - skönt dä' :)
      Hoppas allt blir fint för dig också min vän - med massor av fina vårdagar, som ju måste komma till dig också snart :)
      Vårkraamis och godnatt från mig i Viken,
      :D

      Radera