Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

tisdag 18 december 2012

Glaskross!

Glassplitter kring rumsbordet - överallt! trots att jag försökt att dammsuga :/
Det microskopiska pyttesmå splittren efter bara EN päronlampa . . . efter att totalt ha misslyckats med att byta päronlamporna i kristallkronan :/
Får fortsätta dammsuga imorgon - och ha skor på fötterna är nog bäst, hm . . . 
Hur sjutton kunde det bli så där? - klantiga mig - klantiga klantiga mig :/

Nä, inte racka ner på mig själv nu - kan hända fler än mig (hoppas jag iaf) :/
Men - jag tror nog att jag får vänta på hjääälp, den här gången iaf . . . 
trots att jag inbillar mig, att jag ju bytt dom jädrans päronlamporna nå'n gång, är nästan säker på det - men kan ju förstås minnas lite feel :)

Någon frivillig?

Kram
:D


3 kommentarer:

  1. Jag KAN!!! Tyvärr är det nog lite väl långt mellan oss :( Hoppas du stänger av strömmen innan du - eller någon annan - försöker byta ut dom om det blir så där. Kan det vara fel på någon av lamphållarna eller var det fel på själva glödlampans "skruvdel" - för inte ska dom krossas på det sättet annars :O Ibland har det hänt (hos mig) att en liten del av skruvdelen har fastnat där man ska sätta in glödlampan och då måste delen avlägsnas med tången. Men då får INTE strömmen vara på där! Eftersom jag levt "ensam" största delen av mitt liv så har jag fått lära mig massor av knep för att lösa olika problem i hemmet *ler* Hoppas du hittar någon som kan hjälpa dig med det och innan dess får du gå med skorna och dammsuga några gånger till för glasbitar är hopplösa :@ En önskan om en fridfull tillvaro snart till dig från oss på Gränsen.

    SvaraRadera
  2. P S Tjorv med min ordinarie blogg igen så jag skrev i den andra :D

    SvaraRadera
  3. Men - har du inget jetplan hemma, så att du bara kan störta iväg hit till mig :)!!
    För - här sitter jag fortfarande med en icke fungerande kristallkrona - men va' sjutton, andra har det säkert värre, så jag tar det med ro :)
    Jag hade fullt upp idag under tiden det var dagsljus, så jag får dammsuga ordentligt imorgon, så blir det nog bra ska du se :)
    Och - ha det bäst själv du fina - och TACK för erbjudandet om hjälp :)
    Kramis,
    :D

    SvaraRadera