Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

måndag 13 september 2010

Mamma Mia :)

Jag hade räknat med att helt i mitt eget sällskap, få njuta av den jättebra musikalfilmen Mamma Mia . . .
Den visades på TV3 igårkväll, bara sååå bra, trots att jag har en jätteliten antik tjockTV att kolla på :) Duger bra för mig dä :)
Men jag blev ju inte ensam, jag fick hit en gosbusa till vovvsa, som dessutom löpte och var väldans leksjuk, hm . . .
Till slut så la hon sig på sin plats i soffan med en djup suck, hade väl givit upp och dunsade ner sitt goa huve på min hand :)

Och . . . Hi hi, jag var så inne i filmen att jag glömde bort att kolla hennes vattenskål . . .
Rätt som det var hörde jag att det klirrade av porslin o vatten ifrån köket :/ Jag gick dit och där står hon, mä tassarna i diskhon och försöker att få upp vatten :D
Naturligtvis bad jag om ursäkt, hällde upp av det basiska vattnet, så att hon fick dricka :)
Hon älskar det basiska o joniserade vattnet, märks tydligt, för hon dricker så mycke mer än tidigare :)

När Mamma Mia var slut gick vi en sen kissrunda innan det var dags att krypa ner i sängen för mig och på "platsen" för hennes del :)
Trött efter en flitig söndag, då jag tvättat o städat, gått o handlat mat o "bubbat" hem, duschat o tvättat håret innan hon kom vid 7tiden på kvällen ungefär - somnade jag som en stock på sköna Shaktis vid midnatt ungefär :)
Från "platsen" hördes också snusningar . . .
Och nu imorse vid halv 6 ungefär, kom husse för att hämta henne. Han passade dessutom på att norpa åt sig några ägg o tomater (skulle nog göra omelett när han vaknade idag) - kanske . . .

Önskar er alla en skön ny vecka i mitten av september. Tänk vad tiden går fort, fattar inte :/

Värmande septemberkraamis från mig i Viken, som fortsätter att gå ner i vikt av att dricka mitt goda o basiska vatten :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar