Om mig

Sandviken, Gästrikland, Sweden
Välkommen till mig och min hälsoinspirerade blogg, där du kan läsa om hälsotips, mina tankar om en bättre värld :) Tips hur även du kan må bättre, bli friskare till både kropp och själ :) Varför naturligt läkande är bättre och effektivare än kemikaliska medel :) För frågor når ni mig även på: delfinolin@hotmail.com

söndag 18 juli 2010

Ont, det gör ont :(

Är huve dumt så får kroppen lida - heter det ju, eller hur . . .
I förrgår kväll gick jag och handlade - och det blev lite - för mycket att bära hem om man säger så, hm . . .
När jag kom hem hade jag så ont, i hela högra sidan (trots att jag bar kassarna med bägge armarna) men ändå . . . Nu kan jag nästan inte röra höger arm, ont så in i norden i överarmen . . .
Se'n fortsatte jag att vara dum och tvättade i lörda's ändå, trots smärtan . . .
Jag tvättade både salongens handdukar och sängkläder, mina handdukar, och toppar o kjolar, så det blev hela 5 maskiner att bubba uppför trapporna och till salongen . . .

Idag fortsatte min dumhet och jag städade hela lägenheten, både dammning och torkade golvet också - med kangenvattnet ph 11.5 (bara vattnet inget medel) Och så rent det blev :)
Som avslutning på att va' dum, så gick jag och handlade - men den här gången bara lite, men ändå, kändes motigt :(

Idag har jag ätit så gott: Vegosnitsel med stekt färskpotatis halloumiost, hericout verte, lök o små körsbärstomater, sååå gott - och i kväll åt jag den andra halvan av halloumin (stekt tillsammans med körsbärstomater o ett par skivade färskpotatisar, mmmmm :)
Och kanske sista omgången med jordgubbar, för nu verkar dom leva på övertid, synd dä . . .

Jag får ta det lugnt imorgon, så att armen läker o blir smärtfri, får kurera med goa Shaktimattan, den är såååå skön :)

Nu ska jag bara lägga lite goda bönor i blöt, som ska kokas imorgon innan jag går till salongen, för att förhoppningsvis få träffa min goa väninna. Hon är här för att hämta det sista i lägenheten här i Viken, för att se'n bosätta sig i radhus i Göteborg . . .
Om hon hann skulle vi träffas, annars så får vi prata en liten stund i telefon - Jag är bara så glad att hon är här nu, lite närmare mig :)

Önskar er alla en fin ny vecka, kanske semester för en del av er, men ni ska ha det bara bäst och vara rädd om er . . . Njut av sommaren, så länge vi har den kvar . . .

Somrig kram från mig i Viken, hörs :D

2 kommentarer:

  1. Du skulle behöva smisk som utsätter dig för sånt slit! Fy på dig! Fast jag vet ju hur det är. Ibland vill man få saker gjorda även om man vet att det straffar sig efteråt :@ Är man då dum eller....? Jag fick vila hela söndagen efter IKEA dagen på lördag, men det var den dagen värd!!! <3 <3 <3 En värkbefriande KRAM sänder jag dig!

    SvaraRadera
  2. Tack för det, förtjänade jag nog, hm :/

    Men idag mår jag bättre, har tagit det ganska så lugnt, bara hämtat vatten i dunkar igen, men bara 7 den här gången (mot vanligtvis 11 st), kokat kidneybönorna, gjort matlådan och suttit utanför salongen och solat :)

    Armen och högra sidan gör mindre ont idag, hjälper att ligga på Shaktis, min favorit är han, var så säker :)

    Var rädd om dig, här kommer en stärkande o svalkande kraam, så du står ut och mår bäst :D

    SvaraRadera